Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.. Χρειάζεται στο boot loader options να τοποθετήσετε σωστά τους δίσκους διότι ενώ δίνει το opensuse σε sdb1 αν πάτε στο more και κάνετε edit configuration files τότε θα διαπιστώσετε ότι θα παέι να τοποθετήσει τo grub πάνω στο raid. Εκεί άλλαξα το configuration και αντί για nvidia map κλπ κλπ έβαλα sdb (σκέτο χωρίς νούμερο). Έπειτα σιγουρέψετε ότι τα partitions είναι σωστά τοποθετημένα διότι αν κάνετε εγκατάσταση το λειτουργικό όπως εγώ και μετά ξανακάνετε εγκατάσταση ενώ δείχνει delete partitions και τα κάνει, για άγνωστο λόγο εμένα μου κράτησε τα partitions έστω σαν ονόματα και στο custom boot έφτασα κάποια στιγμή να βλέπω 7 partitions
Η εγκατάσταση κύλισε ομαλά και το grub δεν έβγαλε σφάλμα... Επειδή όμως ποτέ δεν μου πάνε τα πράγματα όπως τα θέλω έχω τώρα το εξής... Ενώ κάνει dual boot και βγάζει επιλογή για suse και windows παρόλα αυτά δεν μου bootάρει τα windows (αυτό που μου έλεγες baskin).. Και το δεύτερο μου πρόβλημα είναι το εξής : Με ξεκινάει σε command line μου είπανε ότι για να βγω σε γραφικό περιβάλλον πρέπει να δώσω την εντολή startx. Όταν δίνω την εντολή μου βγάζει το εξής σφάλμα :
(ΕΕ) AIGLX : DRI module not loaded
FATAL : Module evdev not found
Wacom unable to read first byte of request '~#' answer after 3 tries
No core pointer
Fatal server error :
Failed to initialize core devices
XIO : fatal IO error 104 (Connection reset by peer) on X server '':0.0''
after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.
Οποιαδήποτε συμβουλή παρακαλώ όπως λεχθεί