Αποστολέας Θέμα: Νέα στόχευση  (Αναγνώστηκε 613 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
Νέα στόχευση
« στις: Ιούλιος 02, 2009, 01:16:44 πμ »
Καλημέρα Baskin! Κοιτώντας προς την μεριά του pityan δεν υπήρχε καθόλου σήμα, σχεδόν ουτε για δείγμα. Κατάφερα μια φορά να τον δώ στον netstumbler αλλα μόνο μια γραμμούλα πέταξε και αυτό ήταν. Έτσι, γύρισα προς kernel-typo με σήμα σχετικά χαμηλό μεν (στα -81 περίπου) αλλά δεν γινόταν καλύτερα, το πάλεψα αρκετά αλλα εκεί ήταν το μέγιστο και το πιο σταθερό (κάνει λιγα κοψιματάκια). Αν γίνεται, δώσε μου σε παρακαλώ νέες IP και τα σχετικά για να πέσω πάνω του. Νομίζω 4 IP + 1 για το ΑΡ (σύνολο 5), είναι αρκετές. Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: Νέα στόχευση
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 02, 2009, 09:16:26 πμ »
Έκανα ένα reset στο AP του pityian. Δεν ξαναδοκιμάζεις να δεις αν έχει σήμα τώρα. Το λέω για να ξέρουμε αν τα έχει φτύσει να το αλλάξουμε.
Δες και εάν πάλι δεν έχεις σήμα, σου στέλνω ips για την σύνδεση με τον kernel-typo. Τον palam3 τον βλέπεις; Είναι πιο κοντά από τον kernel-typo.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 02, 2009, 15:13:06 μμ »
Ooook, θα δοκιμάσω το βραδάκυ αργά και θα σε ενημερώσω σχετικα.

Update:
Στράτο, τζίφος η δουλειά από pityian μεριά. Καλύτερα από πριν αλλά χάλια σήμα (-90 το μέγιστο) και πάρα πολλά κοψίματα. Μάλον θα θέλει τελικά αλλαγή το AP του. Ξαναγύρισα στον kernel-typo. Τον palam3 τον "τσίμπισα" στιγμιαία αλλά λόγο εμποδίων μπροστά !δεν έχω λήψη. Οπότε, αναμένω ρυθμίσεις για kernel-typo.
Ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2009, 21:18:59 μμ από dimag »

Αποσυνδεδεμένος mihpel

• Γενικός συντονιστής
  • Μύγα
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 02, 2009, 21:49:36 μμ »
τρελή άνεση το φάσμα στην περιοχή σου .............  :-X

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 02, 2009, 22:01:22 μμ »
τρελή άνεση το φάσμα στην περιοχή σου .............  :-X

Παντού έτσι έχει γίνει. Πάνε και βάζουν και extra κεραίες γιατί δεν πιάνει στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαινε μια βόλτα από "γνωστό" μαγαζί, τις έχει πρώτη μούρη. Περιστεράκια φλαμπέ.......

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 03, 2009, 10:21:34 πμ »
Γιατί ρε παιδιά; Τί έχει το φάσμα μου; Μιχάλη υπονοείς κάτι για το φάσμα μου; Επειδή έχει "2-3" δικτυάκια παραπάνω; Σιγααααα και τί έγινε... ::) :P