Όταν είναι πολλοί συμφωνώ,όταν είναι ένας όμως, νομίζω ότι δεν κολαεί να λες τους αφήνεις, τον αφήνεις ναι
Ο πληθυντικός ευγενίας δεν έχει σχέση με πλήθος. Είναι και για τις δύο περιπτώσεις. Από την στιγμή που δεν ξέρω αν είναι ένας ή πολλοί, στον πληθυντικό θα αναφερθώ.
Δεν υπάρχει μία λύση σε αυτά τα πράγματα, σωστό και λάθος ναι.
Εδώ έχουμε διαφορά άποψης. Υπάρχει η σωστή λύση. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο δεν είναι λύση, αλλά ημίμετρο, μπάλωμα κλπ.
Ξέκολα λίγο ρε άνθρωπε και δες λίγο τα πράγματα πιο χαλαρά και πέρα από την δουλειά.
Ο υπέυθυνος που λες μπορεί να είναι άσχετος αλλά όχι απατεώνας γιατί δεν νομίζω να έβγαλε κάποιο κέρδος απ όλο αυτό.Αφού ο ίδιος ζημειώνεται και για τις 2 adsl γιατί τις πληρώνει από τη τσέπη του.
Ποιος αναφέρθηκε σε δουλειά. Γι' αυτό έγραψα τουλάχιστον άσχετος (και έπονται τα υπόλοιπα...). Αν είναι ιδιώτης και δεν μπορεί ή δεν έχει χρόνο να μελετήσει πως θα φτιάξει ένα απλό δίκτυο, να πληρώσει ένα επαγγελματία να του το κάνει. Αν είναι απλά τζαμπατζής να κάτσει να διαβάσει και να ρωτήσει και τότε να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται τουλάχιστον εγώ να του κρύψω κάτι ή να μην του πω ότι έχει κάνει μαλ...Τέλος αν γουστάρει να μάθει πάλι εδώ είμαστε και όπως έχεις δει την τεχνογνωσία μου την μεταφέρω δημοσίως αφιλοκερδώς.
Μιλάς σαν να ξέρεις ή σαν έχουμε μιλήσει.ΞΕΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.Ιδιώτης είναι τέλος πάντων δεν νομίζω να αφορά κανένα το ποιος είναι και ούτε νομίζω ότι μπορεί να πέρνει ο καθένας το δικαίωμα να βρίζει κάποιον που ούτε καν τον ξέρει,ούτε τον έχει γνωρίσει,ούτε έχει ίδεα το που βρίσκεται αυτό που συζητάμε.
Δεν αναφέρθηκα πουθενά. Την άποψη μου εξέφρασα για την μαλ... στήσιμο του συγκεκριμένου δικτύου και πως θέλει ξαναστήσιμο από την αρχή. Αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι χάος και θέλει ξήλωμα.
Αυτή είναι η άποψη σου.Υπάρχουν και άλλες απόψεις και από άλλα μέλη του forum αυτού ή και κάποιου άλλου.
Δεκτές και οι άλλες απόψεις και δεν σε υποχρεώνει κανείς να ακολουθήσεις την δικιά μου. Γι' αυτό σου εξήγησα και τεχνικά γιατί δεν στέκει η πρόταση του pasific στην περίπτωση που αναφέρεις.
Υπάρχουν καλοί και καλύτεροι,κακοί και χειρότεροι,επαγγελματίες και μη.Τι να σου πω τώρα μάλλον δεν καταλαβαίνεις.
Μα δεν αναφέρθηκα σε επαγγελματίες όταν σου έλεγα ότι η μεθοδολογία ορίζει κάποια πράγματα. Είτε επαγγελματίας είτε χομπίστας αν αγνοείς την μεθοδολογία πας στα κουτουρού. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες.
Είσαι κολημένος και κοιτάς τα πράγματα μόνο μέσα από τη δικιά σου οπτική γωνία.Βγες λίγο και κοίτα και από καμιά άλλη πλευρά μπας και συννενοηθούμε λίγο όχι πολύ.
Ναι το κόλλημα μου είναι ότι μελετάω πριν προτείνω. Τώρα αν θεωρείς κόλλημα το να λέω κατάμουτρα ότι αυτό που μου περιγράφεις είναι έκτρωμα φτιαγμένο από άσχετους, πάσο, αλλά όπως παντού έτσι και εδώ δεν κάνω το ευγενικό. Το έθεσα έτσι ώστε να καταλάβεις και εσύ και ο οποιοσδήποτε ότι θέλεις ξήλωμα και φτιάξιμο σωστά με μέθοδο από την αρχή.
Μία απλή ερώτηση έκανα και φτάσαμε να βρίζεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις(να τους χαρακτηρίζεις ηλίθιου και απατεώνες) και να βγάζεις συμπεράσματα δικά σου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟ,και ούτε μπορείς να τα βλέπεις πάντα μέσα από αυτήν.
Και πήρες απάντηση. Δεν έβρισα κανέναν. Άσχετος το έφτιαξε και δεν γίνεται να λειτουργήσει. Αν ο άσχετος διαβάσει ρωτήσει και μάθει, δεν θα είναι πλέον άσχετος. Οι "απατεώνες" και "υπεύθυνοι" έχουν να κάνουν με την εμπειρία μου και δεν πρόκειται να μυρίζω τα νύχια μου επειδή κάποιος θα παρεξηγηθεί όταν θα του πω ότι τα έχει κάνει μαντάρα...
Και λίγο πιο κόσμια δεν βλάπτει τουλάχιστον για κάποιον που δεν τον γνωρίζουμε καν.Αλλίώς θα αρχίσουμε να βρίζουμε ο ένας τον άλλον μέσα εδώ και θα γίνουμε μαλιά κουβάρια.Για όλους ισχύει αυτό μην το παρεις προσωπικά.
Δεν το παίρνω προσωπικά, αλλά το ύφος έχει να κάνει και με την διαπίστωση του ότι τέτοιοι άνθρωποι που δεν ψάχνονται ή δεν πληρώνουν κάποιον να το φτιάξει σωστά είναι από αυτούς που κοτσάρουν τα παράνομα μηχανάκια που ξεσκίζουν το φάσμα γιατί είδαν στο internet την super-duper κάμερα με την οποία θα βλέπουν το μαγαζί ή το σπίτι τους. Γι' αυτό πλέον δεν χαρίζομαι. Γεμίσαμε φωστήρες (και ιδιώτες και επαγγελματίες) που ο καθένας κάνει ότι του κατέβει χωρίς να διαβάζει ή να ρωτήσει και χωρίς να νοιάζεται για τους δίπλα του.
Αυτός ο άνθρωπος που περιγράφεις, όσο καλή διάθεση και να είχε, ανήκει στην κατηγορία που θα έβαζαν τον ενισχυτή και την 12dbi omni επειδή δεν πιάνει στο δίπλα δωμάτιο το wifi.
Δες το λοιπόν συνολικά και θα καταλάβεις γιατί τα παίρνω.