Αποστολέας Θέμα: Off-topic:Από Σύνδεση 2 ασύρματων adsl router σε 2 adsl γραμμές  (Αναγνώστηκε 1197 φορές)

anargi

• Επισκέπτης
Παράθεση
Οπότε ή σταματάς να ανακατεύεσαι και τους αφήνεις στην στραβομάρα τους ή τους λες τι μπουρδέλο τους έχουν φτιάξει και ότι τζάμπα πληρώνουν διπλές ADSL και να φωνάξουν έναν σοβαρό επαγγελματία να τους το κάνει σωστά. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει.

Πουλιά στον αέρα πιανείς ρε baskin.Από το  ανήφορο και το  κατήφορο υπάρχει και ευθεία.Καταρχίν ποιος σου είπε ότι είναι πολλοί και αναφέρεις την φράση τους "αφήνεις".Και επείδη ξέρω τι εννοείς και που το πας ξεκολλά γιατί δεν πάει ούτε από μονο του εκεί που σκέφτεσαι ότι θέλεις να πάει.........Αυτά.

Μία απλή ερώτηση έκανα και βγήκε το πόρισμα και το συμπέρασμα..Αμάν τίποτα δεν αφήνεται να πέσει κάτω.

Αν χρειάστω πάντως κάτι  για δουλειά επαγγελαμτική θα σε έχω υπόψιν μου, μην ανησυχείς.Είσαι πρώτος στην λίστα.

Παράθεση
Αύτο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα από την αρχή να κάνω να σου πω την αλήθεια.Και λύση να υπάρχει έτσι όπως έιναι τώρα(δηλαδή χάος)για να φτιαχτούν, θέλει ψάξιμο και χρόνο κάτι που δεν διαθέτω αυτό το καιρό.

Μάλλον παρεξήγησες το παραπάνω μου post, δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω.

Να φτιαχτούν έτσι όπως είναι με τις 2 adsl θέλει ψάξιμο αυτό εννοούσα και δεν προλαβαίνω.

'Οχι να πάω να πάρω ένα switch και να το φτιάξω όπως είπες παραπάνω.Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα και προλαβαίνω να το κάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2010, 16:17:24 μμ από anargi »

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: Off-topic:Από Σύνδεση 2 ασύρματων adsl router σε 2 adsl γραμμές
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 16, 2010, 16:23:30 μμ »
To "τους αφήνεις" είναι πληθυντικός ευγενίας....

Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρη η θέση μου ότι με 2 ADSL δεν θα βγάλεις άκρη, από την στιγμή που έχεις και wireless συστήματα που κρέμονται από τον wifi adsl router (άρα δεν σου κάνει και η λύση που πρότεινε ο pacific).

Μερικές φορές τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους και στην περίπτωση που περιγράφεις ο "υπεύθυνος" είναι απλά άσχετος (για να μην πω ηλίθιος και απατεώνας), όποιος κι αν είναι (και δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου).

Εξ' αυτού και η συμβουλή να μην ασχοληθείς με προσπάθεια συμμαζέματος γιατί απλά δεν γίνεται, αλλά με επανασχεδιασμό της όλης υλοποίησης.

Κι όμως σε κάποια πράγματα τα οποία περιλαμβάνουν τεχνική μεθοδολογία δεν υπάρχει μέση λύση. Ή το φτιάχνεις σωστά όπως λέει η μέθοδος και η πρακτική που έχουν τεκμηριώσει άλλοι πριν από εσένα (σε διεθνές επίπεδο) ή κάνεις μια τρύπα στο νερό και λούζεσαι το αποτέλεσμα.

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 16, 2010, 17:13:39 μμ »
Παράθεση
To "τους αφήνεις" είναι πληθυντικός ευγενίας....

Όταν είναι πολλοί συμφωνώ,όταν είναι ένας όμως, νομίζω ότι δεν κολαεί να λες τους αφήνεις, τον αφήνεις ναι

Παράθεση
Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρη η θέση μου ότι με 2 ADSL δεν θα βγάλεις άκρη, από την στιγμή που έχεις και wireless συστήματα που κρέμονται από τον wifi adsl router (άρα δεν σου κάνει και η λύση που πρότεινε ο pacific).

Δεν υπάρχει μία λύση σε αυτά τα πράγματα, σωστό και λάθος ναι.

Παράθεση
Μερικές φορές τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους και στην περίπτωση που περιγράφεις ο "υπεύθυνος" είναι απλά άσχετος (για να μην πω ηλίθιος και απατεώνας), όποιος κι αν είναι (και δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου).

Ξέκολα λίγο ρε άνθρωπε και δες λίγο τα πράγματα πιο χαλαρά και πέρα από την δουλειά.

Ο υπέυθυνος που λες μπορεί να είναι άσχετος αλλά όχι απατεώνας γιατί δεν νομίζω να έβγαλε κάποιο κέρδος απ όλο αυτό.Αφού ο ίδιος ζημειώνεται και για τις 2 adsl γιατί τις πληρώνει από τη  τσέπη του.

Μιλάς σαν να ξέρεις ή σαν έχουμε μιλήσει.ΞΕΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.Ιδιώτης είναι τέλος πάντων δεν νομίζω να αφορά κανένα το ποιος είναι και ούτε νομίζω ότι μπορεί να πέρνει ο καθένας το δικαίωμα να βρίζει κάποιον που ούτε καν τον ξέρει,ούτε τον έχει γνωρίσει,ούτε έχει ίδεα το που βρίσκεται αυτό που συζητάμε.

Παράθεση
Εξ' αυτού και η συμβουλή να μην ασχοληθείς με προσπάθεια συμμαζέματος γιατί απλά δεν γίνεται, αλλά με επανασχεδιασμό της όλης υλοποίησης.

Αυτή είναι η άποψη σου.Υπάρχουν και άλλες απόψεις και από άλλα μέλη του forum αυτού ή και κάποιου άλλου.

Παράθεση
Κι όμως σε κάποια πράγματα τα οποία περιλαμβάνουν τεχνική μεθοδολογία δεν υπάρχει μέση λύση. Ή το φτιάχνεις σωστά όπως λέει η μέθοδος και η πρακτική που έχουν τεκμηριώσει άλλοι πριν από εσένα (σε διεθνές επίπεδο) ή κάνεις μια τρύπα στο νερό και λούζεσαι το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν καλοί και καλύτεροι,κακοί και χειρότεροι,επαγγελματίες και μη.Τι να σου πω τώρα μάλλον δεν καταλαβαίνεις.

Είσαι κολημένος και κοιτάς τα πράγματα μόνο μέσα από τη δικιά σου οπτική γωνία.Βγες λίγο και κοίτα και από καμιά άλλη πλευρά μπας και συννενοηθούμε λίγο όχι πολύ.

Μία απλή ερώτηση έκανα και φτάσαμε να βρίζεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις(να τους χαρακτηρίζεις ηλίθιου και απατεώνες) και να βγάζεις συμπεράσματα δικά σου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟ,και ούτε μπορείς να τα βλέπεις πάντα μέσα από αυτήν.

Και λίγο πιο κόσμια δεν βλάπτει τουλάχιστον για κάποιον που δεν τον γνωρίζουμε καν.Αλλίώς θα αρχίσουμε να βρίζουμε ο ένας τον άλλον μέσα εδώ και θα γίνουμε μαλιά κουβάρια.Για όλους ισχύει αυτό μην το παρεις προσωπικά.

Νομίζω ότι δεν θα σου άρεσε κάτι τέτοιο.

Οι βρισιές βρισιές και ο πληθυντικός ευγένιας μας μάρανε.Πως τα συνδιάζεις δεν μπορώ να καταλάβω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2010, 17:18:24 μμ από anargi »

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 16, 2010, 18:26:13 μμ »
Όταν είναι πολλοί συμφωνώ,όταν είναι ένας όμως, νομίζω ότι δεν κολαεί να λες τους αφήνεις, τον αφήνεις ναι

Ο πληθυντικός ευγενίας δεν έχει σχέση με πλήθος. Είναι και για τις δύο περιπτώσεις. Από την στιγμή που δεν ξέρω αν είναι ένας ή πολλοί, στον πληθυντικό θα αναφερθώ.

Παράθεση
Δεν υπάρχει μία λύση σε αυτά τα πράγματα, σωστό και λάθος ναι.

Εδώ έχουμε διαφορά άποψης. Υπάρχει η σωστή λύση. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο δεν είναι λύση, αλλά ημίμετρο, μπάλωμα κλπ.

Παράθεση
Ξέκολα λίγο ρε άνθρωπε και δες λίγο τα πράγματα πιο χαλαρά και πέρα από την δουλειά.

Ο υπέυθυνος που λες μπορεί να είναι άσχετος αλλά όχι απατεώνας γιατί δεν νομίζω να έβγαλε κάποιο κέρδος απ όλο αυτό.Αφού ο ίδιος ζημειώνεται και για τις 2 adsl γιατί τις πληρώνει από τη  τσέπη του.

Ποιος αναφέρθηκε σε δουλειά. Γι' αυτό έγραψα τουλάχιστον άσχετος (και έπονται τα υπόλοιπα...). Αν είναι ιδιώτης και δεν μπορεί ή δεν έχει χρόνο να μελετήσει πως θα φτιάξει ένα απλό δίκτυο, να πληρώσει ένα επαγγελματία να του το κάνει. Αν είναι απλά τζαμπατζής να κάτσει να διαβάσει και να ρωτήσει και τότε να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται τουλάχιστον εγώ να του κρύψω κάτι ή να μην του πω ότι έχει κάνει μαλ...Τέλος αν γουστάρει να μάθει πάλι εδώ είμαστε και όπως έχεις δει την τεχνογνωσία μου την μεταφέρω δημοσίως αφιλοκερδώς.

Παράθεση
Μιλάς σαν να ξέρεις ή σαν έχουμε μιλήσει.ΞΕΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.Ιδιώτης είναι τέλος πάντων δεν νομίζω να αφορά κανένα το ποιος είναι και ούτε νομίζω ότι μπορεί να πέρνει ο καθένας το δικαίωμα να βρίζει κάποιον που ούτε καν τον ξέρει,ούτε τον έχει γνωρίσει,ούτε έχει ίδεα το που βρίσκεται αυτό που συζητάμε.

Δεν αναφέρθηκα πουθενά. Την άποψη μου εξέφρασα για την μαλ... στήσιμο του συγκεκριμένου δικτύου και πως θέλει ξαναστήσιμο από την αρχή. Αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι χάος και θέλει ξήλωμα.

Παράθεση
Αυτή είναι η άποψη σου.Υπάρχουν και άλλες απόψεις και από άλλα μέλη του forum αυτού ή και κάποιου άλλου.

Δεκτές και οι άλλες απόψεις και δεν σε υποχρεώνει κανείς να ακολουθήσεις την δικιά μου. Γι' αυτό σου εξήγησα και τεχνικά γιατί δεν στέκει η πρόταση του pasific στην περίπτωση που αναφέρεις.

Παράθεση
Υπάρχουν καλοί και καλύτεροι,κακοί και χειρότεροι,επαγγελματίες και μη.Τι να σου πω τώρα μάλλον δεν καταλαβαίνεις.

Μα δεν αναφέρθηκα σε επαγγελματίες όταν σου έλεγα ότι η μεθοδολογία ορίζει κάποια πράγματα. Είτε επαγγελματίας είτε χομπίστας αν αγνοείς την μεθοδολογία πας στα κουτουρού. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες.

Παράθεση
Είσαι κολημένος και κοιτάς τα πράγματα μόνο μέσα από τη δικιά σου οπτική γωνία.Βγες λίγο και κοίτα και από καμιά άλλη πλευρά μπας και συννενοηθούμε λίγο όχι πολύ.

Ναι το κόλλημα μου είναι ότι μελετάω πριν προτείνω. Τώρα αν θεωρείς κόλλημα το να λέω κατάμουτρα ότι αυτό που μου περιγράφεις είναι έκτρωμα φτιαγμένο από άσχετους, πάσο, αλλά όπως παντού έτσι και εδώ δεν κάνω το ευγενικό. Το έθεσα έτσι ώστε να καταλάβεις και εσύ και ο οποιοσδήποτε ότι θέλεις ξήλωμα και φτιάξιμο σωστά με μέθοδο από την αρχή.

Παράθεση
Μία απλή ερώτηση έκανα και φτάσαμε να βρίζεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις(να τους χαρακτηρίζεις ηλίθιου και απατεώνες) και να βγάζεις συμπεράσματα δικά σου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟ,και ούτε μπορείς να τα βλέπεις πάντα μέσα από αυτήν.

Και πήρες απάντηση. Δεν έβρισα κανέναν. Άσχετος το έφτιαξε και δεν γίνεται να λειτουργήσει. Αν ο άσχετος διαβάσει ρωτήσει και μάθει, δεν θα είναι πλέον άσχετος. Οι "απατεώνες" και "υπεύθυνοι" έχουν να κάνουν με την εμπειρία μου και δεν πρόκειται να μυρίζω τα νύχια μου επειδή κάποιος θα παρεξηγηθεί όταν θα του πω ότι τα έχει κάνει μαντάρα...

Παράθεση
Και λίγο πιο κόσμια δεν βλάπτει τουλάχιστον για κάποιον που δεν τον γνωρίζουμε καν.Αλλίώς θα αρχίσουμε να βρίζουμε ο ένας τον άλλον μέσα εδώ και θα γίνουμε μαλιά κουβάρια.Για όλους ισχύει αυτό μην το παρεις προσωπικά.

Δεν το παίρνω προσωπικά, αλλά το ύφος έχει να κάνει και με την διαπίστωση του ότι τέτοιοι άνθρωποι που δεν ψάχνονται ή δεν πληρώνουν κάποιον να το φτιάξει σωστά είναι από αυτούς που κοτσάρουν τα παράνομα μηχανάκια που ξεσκίζουν το φάσμα γιατί είδαν στο internet την super-duper κάμερα με την οποία θα βλέπουν το μαγαζί ή το σπίτι τους. Γι' αυτό πλέον δεν χαρίζομαι. Γεμίσαμε φωστήρες (και ιδιώτες και επαγγελματίες) που ο καθένας κάνει ότι του κατέβει χωρίς να διαβάζει ή να ρωτήσει και χωρίς να νοιάζεται για τους δίπλα του.

Αυτός ο άνθρωπος που περιγράφεις, όσο καλή διάθεση και να είχε, ανήκει στην κατηγορία που θα έβαζαν τον ενισχυτή και την 12dbi omni επειδή δεν πιάνει στο δίπλα δωμάτιο το wifi.

Δες το λοιπόν συνολικά και θα καταλάβεις γιατί τα παίρνω.

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 16, 2010, 18:55:30 μμ »
Δεν συνεχίζω  γιατί βγήκαμε εκτός θέματος και άκρη δεν βγάζουμε.Σε αφήνω  να έχεις και το τελευταίο λόγο μιας και σου αρέσει αυτό.

Όλα αυτά που μου λες πάντως δεν με ενδιαφέρουν και ούτε έχουν σχέση με το νήμα που άνοιξα.Άν έχεις παράπονα,θυμό και νεύρα με κάποιον ή γενικά γιατί κάποιοι δεν τα κάνουν όπως τα ξέρεις εσύ ΣΩΣΤΑ άνοιξε καινούργιο θέμα και πες τα εκεί,μην τα λες όπου να ναι.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 16, 2010, 19:08:58 μμ »
Ξαναδιάβασε το νήμα από την αρχή.

Αναφέρθηκα επακριβώς στην περίπτωση για την οποία ρώτησες προσθέτοντας κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις. Από εκεί και πέρα ούτε φαντάστηκα τίποτα ούτε είχα σκοπό να δώσω συνέχεια. Εσύ το μετέτρεψες επί προσωπικού. Είπα την τεχνική μου άποψη με γενικότατους χαρακτηρισμούς και δεν επικεντρώθηκα πουθενά πέραν της αστοχίας της συγκεκριμένης υλοποίησης και της πρότασης μου για τον επανασχεδιασμό της, όπως εγώ (και μόνο εγώ) κρίνω ότι μπορεί να γίνει.

Αν σου έλεγα "Ξήλωσε τα και ξέχνα το" χωρίς να το αιτιολογήσω, θα ήσουν καλυμμένος;

Μέχρι το post 12, πέραν από τους χαρακτηρισμούς σε "" που έχω βάλει, αναφέρομαι επακριβώς στο θέμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2010, 19:13:15 μμ από baskin »

mitsakoss

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 16, 2010, 19:13:03 μμ »
Ξαναδιάβασε το νήμα από την αρχή.

Αναφέρθηκα επακριβώς στην περίπτωση για την οποία ρώτησες προσθέτοντας κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις. Από εκεί και πέρα ούτε φαντάστηκα τίποτα ούτε είχα σκοπό να δώσω συνέχεια. Εσύ το μετέτρεψες επί προσωπικού. Είπα την τεχνική μου άποψη με γενικότατους χαρακτηρισμούς και δεν επικεντρώθηκα πουθενά πέραν της αστοχίας της συγκεκριμένης υλοποίησης και της πρότασης μου για τον επανασχεδιασμό της, όπως εγώ (και μόνο εγώ) κρίνω ότι μπορεί να γίνει.

Αν σου έλεγα "Ξήλωσε τα και ξέχνα το" χωρίς να το αιτιολογήσω, θα ήσουν καλυμμένος;

Μέχρι το post 12, πέραν από τους χαρακτηρισμούς σε "" που έχω βάλει, αναφέρω επακριβώς στο θέμα.
Πες τα ρε γ.... τα windows.

Δεν συνεχίζω  γιατί βγήκαμε εκτός θέματος και άκρη δεν βγάζουμε.Σε αφήνω  να έχεις και το τελευταίο λόγο μιας και σου αρέσει αυτό.

Όλα αυτά που μου λες πάντως δεν με ενδιαφέρουν και ούτε έχουν σχέση με το νήμα που άνοιξα.Άν έχεις παράπονα,θυμό και νεύρα με κάποιον ή γενικά γιατί κάποιοι δεν τα κάνουν όπως τα ξέρεις εσύ ΣΩΣΤΑ άνοιξε καινούργιο θέμα και πες τα εκεί,μην τα λες όπου να ναι.
To παίδι να βοηθήσει θέλει, και συ τον έχεις πάρει από τα αυτιά να πούμε.
Κούλαρε, άκου μια φορά αυτούς που το 'χουνε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2010, 19:25:34 μμ από baskin »

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 16, 2010, 19:17:05 μμ »
άρτσι βίρτσι και ο λουλάς.

Αποσυνδεδεμένος mihpel

• Γενικός συντονιστής
  • Μύγα
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 16, 2010, 21:42:38 μμ »
"Εκτονωθείτε" γιατί χανόμαστε !! χαχαχαχαχα

Ρε φίλε Αργύρη αφού ξέρεις ότι ο Στράτος όταν βλέπει ή ακούει φίδια βγάζει φαρμάκι μπας καταφέρει να τα ξορκίσει !!! χεχεχεχε
Από την άλλη (σωστά) του ζητάς να δει και την άλλη πλευρά αλλά δεν κοιτάς και εσύ την δική του!
Καλώς ή κακός, και λόγο επαγγέλματος όπως τονίζεις, αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις (στην πλειοψηφία τους δημιουργημένες από ερασιτέχνες επαγγελματίες ) σε καθημερινή βάση, οπότε το να είναι "λίγο" απότομος ή να θεωρεί ότι βρέθηκε, για ακόμη μια φορά, σε "επαγγελματική" υλοποίηση με σήμα τον βήχα, δεν είναι παράλογο ! :)
Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνουμε θέμα ... Σωστά ?

Στράτο, είναι αναφέρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το χόμπι του και να ψάχνεται όπως και όταν του αρέσει. Υπάρχουν άνθρωποι που εκτονώνουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με τεχνολογικές αναζητήσεις ( οι γνωστοί σε όλους μας καλλιτέχνες ! χεχεχεχε ). Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει ούτε σωστό ούτε λάθος ούτε πεπατημένη ούτε προαπαιτείτε τεχνικό-επιστημονικό υπόβαθρο.
Το αν θα βρει μπρίκια στην αγορά είναι θέμα αγοράς και εφαρμογής της νομοθεσίας. Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος ούτε υποχρεωμένος είναι και μπορεί και να μην έχει την διάθεση, για να μην πω το έναυσμα, να ψάξει αν το μπρίκι είναι μπρίκι, όταν βλέπει "CE" κολλημένο στην πλάτη.

Εν κατακλείδι το παρόν forum υπάρχει για να βοηθάμε τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν την γνώση τους, να λύσουν απορίες ή να διορθώσουν τα όποια φίδια, με συμβουλές και κατευθύνσεις προς την σωστή (κατά την ατομική άποψη του καθενός) κατεύθυνση.
Το αν θα ενδιαφερθεί να εμβαθύνει ή όχι δεν είναι και δεν πρέπει να είναι στο χέρι ή στην κρίση μας !   Εδώ θα είμαστε και την επόμενη φορά !! χεχεχεχεχε       

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 16, 2010, 21:49:50 μμ »
Το topic είναι κλειδωμένο, παρακαλώ τους συντονιστές (οι οποίοι έχουν δικαίωμα δημοσιεύσεων και σε κλειδωμένα θέματα) να μην δημοσιεύουν. Χρησιμοποιείστε προσωπικά μηνύματα αν θέλετε να πείτε κάτι.

Mihpel foul. 

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 16, 2010, 22:10:02 μμ »
Μετά από παράκληση του mihpel και επειδή απάντησε σε κλειδωμένο θέμα, το θέμα ξεκλειδώνεται. Εμπρηστικά posts θα διαγράφονται (και τα δικά μου, θα τα γράφω και μετά θα τα διαγράφω... ???)

Αποσυνδεδεμένος mihpel

• Γενικός συντονιστής
  • Μύγα
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 16, 2010, 22:17:07 μμ »
(και τα δικά μου, θα τα γράφω και μετά θα τα διαγράφω... ???)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!! Δώσε και μη μασάς !!! χεχεχεχεχε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το παρεξηγήσιμο στην ελεύθερη έκφραση της όποιας άποψης !!

Σωστά ??? χεχεχεχε

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 16, 2010, 23:00:04 μμ »
Παράθεση
Εμπρηστικά posts θα διαγράφονται (και τα δικά μου, θα τα γράφω και μετά θα τα διαγράφω... Απορία)

Μπορείς να φτιάξεις μία κατηγορία στο forum την οποία μόνο εκεί θα μπορούμε να τρώμε τα σωθηκά μας.Και όποιος αντέξει.Ή αν βλέπουμε ότι ξεφεύγει κάποιο νήμα (καλή ώρα σαν αυτό) να μεταφέρετε εκεί.

Το έχω δει και σε άλλα forum π.χ hellug

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σβήνονται τα post του καθενός επειδή υπάρχουν κόντρες σε κάποια θέματα και  διαφορετικές απόψεις.Ούτε επίσης και να κλειδώνονται.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 16, 2010, 23:02:34 μμ »
Διαγραφές θα υπάρχουν όταν γίνονται προσβλητικές αναφορές επί προσωπικού και έτσι πρέπει. Για το κλείδωμα το συζητάμε και αναλόγως το θέμα και την πορεία που έχει πάρει.

Παράθεση
Τι browser χρησιμοποιείς και όταν κάνεις παράθεση εξαφανίζονται τα smilies και εμφανίζεται η περιγραφή τους;  ???
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2010, 23:04:30 μμ από baskin »

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 16, 2010, 23:13:41 μμ »
Δεν λέω να αρχίσουμε να βριζόμαστε αυθαίρετα.Θα υπάρχουν κανόνες τους οποίους θα τους φτιάξεις εσύ για το τι θα μπορούμε να λέμε και τι όχι.

Δες εδώ

http://forum.hellug.gr/index.php?topic=3490.0