Για τις διαδικασίες μπορείς να απευθυνθείς σε όσους διαθέτουν χώρο στον Πύργο. Εγώ προσωπικά δεν έβγαλα άκρη ούτε με ιδιώτες, ούτε με δήμους, ούτε με την Μητρόπολη.
Στην Αληθινή διαθέτει σημείο με πολύ καλή οπτική ο dimag. Είναι ο κόμβος πελάτη
Dimag2, ο οποίος όμως πρέπει να αναβαθμιστεί σε backbone με ότι αυτό συνεπάγεται για το κόστος της υλοποίησης, όπως και να συνδεθεί με άλλον backbone κόμβο με ταυτόχρονη αναβάθμιση και αυτού. Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι θα αναλάβω το οποιοδήποτε κόστος του άκρου που ανήκει σε κόμβο της ιδιοκτησίας μου, αλλά για να γίνει αναβάθμιση του Dimag2 θα πρέπει να συμφωνήσει και ο dimag και να καλύψει το κόστος της πλευράς του.
Τέλος στην απόσταση που βρίσκεσαι από τον Πύργο (για το νέο σου σημείο μιλάω) είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατον να λειτουργήσεις ως client και θα πρέπει να στηθεί backbone το οποίο δεν προτείνεται για σημείο το οποίο στο σύντομο μέλλον μπορεί να μην υπάρχει (δεν είναι ιδιόκτητο).
Το να χτυπάς πόρτες το θεωρώ αδύνατον μιας και κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι το CyWN ή δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί δεν πρόκειται να δεχθεί 2-3 κεραίες στην ταράτσα του. Από την άλλη μακάρι κάποιος να το καταφέρει να τον πείσει.
Η Φανερωμένη, η οποία είναι ένα πραγματικά πολύ καλό σημείο, ανήκει στην Καθολική εκκλησία και τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι παρά τις κρούσεις που είχα προσπαθήσει κατά καιρούς.