Αποστολέας Θέμα: Μεταφορά του client jojefb  (Αναγνώστηκε 990 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Μεταφορά του client jojefb
« στις: Μάιος 24, 2010, 00:23:36 πμ »
99,999% σε 15-20 μέρες μετακομίζω εδώ

Υπάρχει ελπίδα να "ασυρματοθώ"?

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 24, 2010, 01:08:27 πμ από baskin »

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: Μεταφορά του client jojefb
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 24, 2010, 01:11:33 πμ »
Χλωμό το βλέπω εκεί που θα πας. Χρειάζεσαι δύο μπορεί και τρεις ενδιάμεσους μέχρι τον kernel-typo.

Δεν έχουμε πει να ψάχνετε σπίτια με οπτική επαφή;  ;D

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 24, 2010, 07:57:27 πμ »
Παράθεση
99,999% σε 15-20 μέρες μετακομίζω εδώ

Ιωσήφ το link της wind το έχεις βάλει ασύρματα νόμιζω μόνο.Οι ασύνδετοι δεν  μπορούν να το δουν.Βάλτο και από το internet αν θες.

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 24, 2010, 09:45:15 πμ »
Χλωμό το βλέπω εκεί που θα πας. Χρειάζεσαι δύο μπορεί και τρεις ενδιάμεσους μέχρι τον kernel-typo.

το είδα  :-\

είδα επίσης ότι υπάρχει και ένας ασύνδετος χαμηλά στην Αζόλιμνο  

Παράθεση
Δεν έχουμε πει να ψάχνετε σπίτια με οπτική επαφή;  ;D

για αλλού ξεκίνησα... κι αλλού η ζωή μας πάει... :P

Κάνε κανένα κονέ με τον πύργο να ξεπεραστούν τέτοια κολλήματα!!

Παράθεση από: anargi
Ιωσήφ το link της wind το έχεις βάλει ασύρματα νόμιζω μόνο.Οι ασύνδετοι δεν  μπορούν να το δουν.Βάλτο και από το internet αν θες.

sorry! έχεις δίκιο ξεχάστηκα!

http://cywn.gr/wind/?page=nodes&node=188
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 24, 2010, 13:44:28 μμ από baskin »

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 24, 2010, 09:46:30 πμ »
το google maps μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Παράθεση
Δεν βρέθηκε το κλειδί
ενεργοποίησης του Google
Maps. Επικοινωνήστε με
τον διαχειριστή του
συστήματος για την
επίλυση του
προβλήματος.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 24, 2010, 10:11:26 πμ »
Θέλει "www" μπροστά γιατί αυτό είναι δηλωμένο στο API της Google (δεν μπορώ να ανοίξω 700 API).

Ο ασύνδετος της Αζολίμνου, δεν έχει εκδηλώσει κανένα ενδιαφέρον.

6 χρόνια με τον Πύργο δεν έχω καταφέρει κάτι, αν μπορέσεις εσύ θα κάνεις καλό σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 24, 2010, 10:35:50 πμ »
6 χρόνια με τον Πύργο δεν έχω καταφέρει κάτι, αν μπορέσεις εσύ θα κάνεις καλό σε όλους.

κάτι είχαμε πει από κοντά στην πρώτη συνάντηση...τι διαδικασίες θέλει για να γίνει κάτι τέτοιο?

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 24, 2010, 10:46:27 πμ »
Παράθεση
κάτι είχαμε πει από κοντά στην πρώτη συνάντηση...τι διαδικασίες θέλει για να γίνει κάτι τέτοιο?

Και εγώ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι,μπλέξιμο πολύ πρέπει να είναι.Εκτός από τον Πύργο βέβαια υπάρχει και η Αγία Παρασκευή.Δεν είναι τόσο ψηλά όσο ο Πύργος και ούτε έχει οπτική επαφή με τα γύρω χωριά, μόνο προς την πόλη, οπότε δε ξέρω καν αν έχει νόημα για την Αγιά Παρασκευή.

Μετά το άλλο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το αμέσως κοντινότερο σπίτι κοντά στο Πύργο.Να πάμε να χτυπήσουμε καμιά πόρτα λέτε? :D

Άλλο ένα πάρα πολύ καλό σημείο που εξυπηρετεί πολλά χωριά και διαφορετικές μεριές του νησιού είναι η Φανερωμένη πάνω στο πέταλο, κοντά στην διχάλα. Από εκεί φαίνονται αρκετά σημεία.

Το top του νησιού βέβαια είναι ο Πύργος δεν το συζητάω.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 24, 2010, 13:34:49 μμ »
Για τις διαδικασίες μπορείς να απευθυνθείς σε όσους διαθέτουν χώρο στον Πύργο. Εγώ προσωπικά δεν έβγαλα άκρη ούτε με ιδιώτες, ούτε με δήμους, ούτε με την Μητρόπολη.

Στην Αληθινή διαθέτει σημείο με πολύ καλή οπτική ο dimag. Είναι ο κόμβος πελάτη Dimag2, ο οποίος όμως πρέπει να αναβαθμιστεί σε backbone με ότι αυτό συνεπάγεται για το κόστος της υλοποίησης, όπως και να συνδεθεί με άλλον backbone κόμβο με ταυτόχρονη αναβάθμιση και αυτού. Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι θα αναλάβω το οποιοδήποτε κόστος του άκρου που ανήκει σε κόμβο της ιδιοκτησίας μου, αλλά για να γίνει αναβάθμιση του Dimag2 θα πρέπει να συμφωνήσει και ο dimag και να καλύψει το κόστος της πλευράς του.

Τέλος στην απόσταση που βρίσκεσαι από τον Πύργο (για το νέο σου σημείο μιλάω) είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατον να λειτουργήσεις ως client και θα πρέπει να στηθεί backbone το οποίο δεν προτείνεται για σημείο το οποίο στο σύντομο μέλλον μπορεί να μην υπάρχει (δεν είναι ιδιόκτητο).

Το να χτυπάς πόρτες το θεωρώ αδύνατον μιας και κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι το CyWN ή δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί δεν πρόκειται να δεχθεί 2-3 κεραίες στην ταράτσα του. Από την άλλη μακάρι κάποιος να το καταφέρει να τον πείσει.

Η Φανερωμένη, η οποία είναι ένα πραγματικά πολύ καλό σημείο, ανήκει στην Καθολική εκκλησία και τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι παρά τις κρούσεις που είχα προσπαθήσει κατά καιρούς.

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 24, 2010, 13:47:49 μμ »
Στην φανερωμένη εννοείς στο βουνό?

μας καλύπτει δηλαδή όλους?

πες μου τι θα χρειαστεί για να γίνει κάτι και πως θα υλοποιηθεί (εξοπλισμός) δηλαδή τι σκέφτεσαι για εκεί...

αν σου λείπει μόνο η άδεια πιστεύω ότι το κανονίζω εύκολα, τα λέμε κι από κοντά αν θες να συνεννοηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 24, 2010, 14:43:29 μμ »
Στην φανερωμένη εννοείς στο βουνό?

μας καλύπτει δηλαδή όλους?

πες μου τι θα χρειαστεί για να γίνει κάτι και πως θα υλοποιηθεί (εξοπλισμός) δηλαδή τι σκέφτεσαι για εκεί...

αν σου λείπει μόνο η άδεια πιστεύω ότι το κανονίζω εύκολα, τα λέμε κι από κοντά αν θες να συνεννοηθούμε.

Η Φανερωμένη είπα είναι καλό σημείο. Τώρα τι καλύπτει είναι άλλο θέμα. Δεν νομίζω ότι εκεί που θα πας, θα έχεις οπτική με Φανερωμένη. Επίσης τι εννοείς στο βουνό; Ρεύμα χρειάζεται έτσι κι αλλιώς και ένας αυτόνομος κόμβος με φωτοβολταϊκά και μπαταριές έχει μεγάλο κόστος (πάνω από 1000 ευρώ).

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 24, 2010, 14:48:39 μμ »
Η Φανερωμένη είπα είναι καλό σημείο. Τώρα τι καλύπτει είναι άλλο θέμα. Δεν νομίζω ότι εκεί που θα πας, θα έχεις οπτική με Φανερωμένη. Επίσης τι εννοείς στο βουνό; Ρεύμα χρειάζεται έτσι κι αλλιώς και ένας αυτόνομος κόμβος με φωτοβολταϊκά και μπαταριές έχει μεγάλο κόστος (πάνω από 1000 ευρώ).

οπτική με φανερωμένη όχι δεν έχω

όταν λέω βουνό εννοώ ότι δεν θα βάλουμε κεραίες πάνω στην εκκλησία αλλά πάνω στον λόφο!

αν χρειαζόμαστε άδεια για αυτό δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, όπως και το να μας δώσουν ρεύμα...

άστο να τα πούμε αναλυτικά στο επόμενο μίτινγκ.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 24, 2010, 14:54:19 μμ »
Θα ήταν καλή φάση να μας δώσουν ρεύμα και χώρο στο βουνό, κοντά στα κτίρια. Είναι κατάλληλο σημείο για επέκταση προς την Βάρη και τα Χρούσσα, αλλά θα πρέπει να συνδεθεί τουλάχιστον με έναν ήδη υπάρχοντα κόμβο με ουσιαστικό υποψήφιο τον κόμβο στο πατρικό μου (baskin #1). Οπότε για αρχή και εφόσον μας δοθεί άδεια θα πρέπει να βγει ένα backbone με το πατρικό μου και να σηκωθεί και ένα AP. Από εκεί και μετά το σημείο είναι καλό για να βγουν πολλαπλά backbones, οπότε θα πρέπει να γίνει συνεννόηση ότι θα είναι αρκετές οι κεραίες.

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 24, 2010, 14:59:22 μμ »
κάνε ένα προσχέδιο και θα τα πούμε

το ρεύμα που χρειάζεται έτσι κι αλλιώς είναι μηδαμινό έτσι δεν είναι?

εγώ τελικά ασύνδετος ε? :-\

anargi

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 24, 2010, 15:06:50 μμ »
Παράθεση
εγώ τελικά ασύνδετος ε?

Δεν πειράζει, κάνε υπομονή μέχρι να πας στο παρτικό σου.Εκεί θα αξίζει να κάνεις διάφορα.