Αποστολέας Θέμα: Hol η connex?  (Αναγνώστηκε 514 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Hol η connex?
« στις: Ιούνιος 01, 2010, 19:37:14 μμ »
Θα ζητήσω μεταφορά της γραμμή του τηλεφώνου μου από Ερμούπολη για Αζόλιμνο , και σκέφτομαι να μην συνεχίσω με την connex αλλά να γυρίσω σε hol.

1)Η hol πάει παντού? (θα μπορούσα να δω από το site της hol αλλά δεν έχει γίνει μεταφορά ακόμη)

2)Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την hol?

3)Κι αν γυρίσω σε hol θα αργήσω να συνδεθώ?(ο οτε κάνει 10-15 μέρες)

ακούω απόψεις...

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: Hol η connex?
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 01, 2010, 19:51:51 μμ »
1. Όχι, αλλά εκεί που πας πάει (99%)

2. Εγώ δεν ακούω χρόνια τώρα και τα καλύτερα για τον ΟΤΕ.

3. Δεν γίνεται να γυρίσεις κατά την μεταφορά. Ή θα μεταφέρεις πρώτα την γραμμή σου και μετά αίτηση στην HOL ή θα κάνεις διακοπή και νέα σύνδεση στην HOL στην νέα διεύθυνση.

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 01, 2010, 20:02:26 μμ »
1. Όχι, αλλά εκεί που πας πάει (99%)

2. Εγώ δεν ακούω χρόνια τώρα και τα καλύτερα για τον ΟΤΕ.

3. Δεν γίνεται να γυρίσεις κατά την μεταφορά. Ή θα μεταφέρεις πρώτα την γραμμή σου και μετά αίτηση στην HOL ή θα κάνεις διακοπή και νέα σύνδεση στην HOL στην νέα διεύθυνση.

1)το 1% πως θα το συγουρέψουμε?

ποιος κάνει συνδέσεις εδώ?(εκτός αν την κάνω μέσο νετ)

2) ναι....

3)για να βάλω hol δεν πρέπει να έχω τηλ η τα κάνει όλα πακέτο η hol πλέον?

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 01, 2010, 20:17:29 μμ »
1. Έχεις δύο επιλογές αλλά δεν μπορούμε να τις λέμε δημοσίως. Επίσης και μέσω internet.

2. oui.....

3. Μπορείς να κάνεις απευθείας αίτηση για νέα γραμμή, χωρίς να έχεις τίποτα.

Δεν έχω καταλάβει τι θέλεις ακριβώς να κάνεις. Αφού λες ότι θα κάνεις μεταφορά και αφού είσαι στον ΟΤΕ τώρα, θα πρέπει να μεταφέρεις την γραμμή σου και το τηλέφωνο σου και μετά να κάνεις οτιδήποτε με άλλον πάροχο.

Αποσυνδεδεμένος jojefb

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 01, 2010, 20:40:30 μμ »
....
Δεν έχω καταλάβει τι θέλεις ακριβώς να κάνεις. Αφού λες ότι θα κάνεις μεταφορά και αφού είσαι στον ΟΤΕ τώρα, θα πρέπει να μεταφέρεις την γραμμή σου και το τηλέφωνο σου και μετά να κάνεις οτιδήποτε με άλλον πάροχο.

Εγώ νόμιζα ότι για να βάλω οποιονδήποτε πάροχο πρέπει να βάλω πρώτα οτε!

Αφού έχουμε γίνει Ευρώπη τελικά όπως ανακαλύπτω... η πράσινη ανάπτυξη έχει εξελίξει μέχρι και τις τηλεπικοινωνίες.....:P και μπορώ να πάω κατευθείαν σε άλλο πάροχο, τότε πάω στον οτε και το διακόπτω τελείως, αύριο κιόλας!!!

Αν μπλέξω όμως μετά και δεν μπορώ να έχω hol η έχω σκα** ίντερνετ θα υποστείς τις κατάρες μου  :P :P θα το ρισκάρεις?

ΥΓ: σου έρχεται πουμου

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 01, 2010, 20:46:17 μμ »
Σου ξαναείπα. Καλύτερα να κάνεις μεταφορά και μετά να πας σε άλλο πάροχο. Ο ΟΤΕ (ο οποίος είναι υπεύθυνος για το κύκλωμα) θα σε καθυστερεί επίτηδες (όπως έχει κάνει επανειλημμένα) με σκοπό να σε εκβιάσει να βάλεις ΟΤΕ για να κάνεις γρήγορα την δουλειά σου.

Οπότε για να τους την φέρεις, κάνεις κανονικά μεταφορά τον ΟΤΕ σου από εκεί που είσαι στην νέα διεύθυνση και μετά κάνεις αίτηση στην HOL.  

Υ.Γ. Στην Αζόλιμνο, μην περιμένεις οτιδήποτε μεγαλύτερο από 2Mbps με οποιονδήποτε πάροχο. Η απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ (που είναι και τα DSLAM) είναι μεγάλη και δεν αλλάζει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 01, 2010, 20:52:42 μμ από baskin »