Αποστολέας Θέμα: Hol-Cy.W.N.-internet  (Αναγνώστηκε 623 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Din_OS

• Σφήκα
  • Φύλο: Άντρας
  • All reality is virtual
    • I.D 3d graphics
Hol-Cy.W.N.-internet
« στις: Ιούνιος 08, 2010, 18:26:57 μμ »
Καλησπέρα σε όλους! Ενεργοποιήθηκε η hol (thanks baskin) και τώρα αρχίζει νέο πανηγύρι... Μπορώ να αφήσω το router που έχω και απλά να αλλάξω user pass και ότι άλλο χρειαστεί? Το ζήτημα είναι ότι έχω το double play οπότε και πρέπει να βάλω το τηλ μέσω voip σωστά?

Γενικότερα αν κάποιος έχει βάλει hol ας μου πει τι γίνεται με αυτά έτσι ώστε να προχωρήσω.. Ευχαριστώ.
Dreaming lets you know that reality exists

Syros.gr administrator

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: Hol-Cy.W.N.-internet
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 08, 2010, 19:01:07 μμ »
Όχι το τηλέφωνο δεν είναι voip, είναι κανονικό όπως το έχεις τώρα. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.

Αν θέλεις να κρατήσεις τον router σου, θα χρειαστείς μόνο να αλλάξεις το username pass όπως είπες.

Αποσυνδεδεμένος Din_OS

• Σφήκα
  • All reality is virtual
    • I.D 3d graphics
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 09, 2010, 14:13:32 μμ »
Έλα που δεν... Παρότι άλλαξα username και pass, άλλαξα και σε PPPoE και LLC όπως μου είπαν από τη hol αλλά τίποτα.. Εδώ βλέπω τα πάντα κανονικότατα αλλά στο internet δεν μπαίνω...

Syros.gr administrator

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 09, 2010, 14:17:34 μμ »
Όταν λες δεν μπαίνεις τι εννοείς. Ο router σου συγχρονίζει με την γραμμή; Αν ναι κάνει authentication ή βγάζει κάποιο σφάλμα;

Δες στα logs του.

Αποσυνδεδεμένος Din_OS

• Σφήκα
  • All reality is virtual
    • I.D 3d graphics
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 09, 2010, 14:30:12 μμ »
Δεν ανάβει το λαμπάκι του internet.. Δεν συνδέεται με τίποτα παρά μόνο με το ασύρματο εδώ κάνω δουλειά

Syros.gr administrator

Αποσυνδεδεμένος Din_OS

• Σφήκα
  • All reality is virtual
    • I.D 3d graphics
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 09, 2010, 14:35:43 μμ »
Solved με την αλλαγή στα στοιχεία με πέταξε σε connect on demand ενώ θέλει keep alive...

Syros.gr administrator

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 15, 2010, 20:04:37 μμ »
Din_Os, καλησπέρα! Παίρνω το θάρρος και σε ρωτάω μιας που είδα σχετικό post, πότε έκανες την αίτηση για να ενεργοποιήσεις τη Hol; Το λέω γιατί εδώ και σχεδόν δύο μήνες εγώ περιμένω, με αιτιολογία ότι δεν έχουν πόρτες να με συνδέσουν, τη στιγμή που γνωστός μου 20 μέτρα πιο πάνω από το σπίτι μου έκανε πριν 20 μέρες αίτηση και από την περασμένη εβδομάδα έχει ενεργοποιηθεί ήδη. Τους πήρα σήμερα και τους ρώτησα ξανά, και ανέφερα και το περιστατικό αυτό, αλλά η απάντησή τους ήταν ότι μάλον θα ανήκει σε άλλο αστικό κέντρο και θα πέφτει σε διαφορετικό DSLAM. Δουλευόμαστε θα έλεγα εγώ...20 μέτρα απόσταση τα δύο σπίτια και στην περιοχή που έιμαι (νεάπολη) είναι ίδιο το dslam  Ευχαριστώ! Λέτε να έχει παραπέσει σε κάνα "συρτάρι" η αίτηση μου και να έχει ξεχασθεί;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2010, 21:00:51 μμ από dimag »

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 15, 2010, 20:22:48 μμ »
Μπορεί και να σου λένε αλήθεια. Μήπως είχες κάνει ποτέ μεταφορά από άλλη διεύθυνση της γραμμής ή το είχε κάνει ο φίλος σου για την δική του.

Παίζουν κάποια θέματα με την αριθμοδότηση, αναλόγως από τη ξεκινάει το τηλεφωνικό σου νούμερο. Έχω και εγώ γνωστούς που περιμένουν για πόρτες.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 15, 2010, 20:36:47 μμ »
Ναι πριν 20 χρόνια είχε γίνει μεταφορά από το ηρώων. Ο φίλος μου όχι, αλλά νομίζω πως έκανε καινούρια αίτηση. Ε τι θα γίνει με τις πόρτες...κάνει και ζέστη θα σκάσουμε χωρίσ πόρτες...  :P

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 15, 2010, 20:51:08 μμ »
Γι' αυτό περιμένεις. Ανήκεις σε άλλο ψηφιακό κέντρο λόγο του παλιού αριθμού σου.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 15, 2010, 21:07:24 μμ »
Χμμμ, ναι παίζει, βασικά τωρα που έγραφα μου ρθέ ότι ο κοντινός εδώ έκανε καινούρια αίτηση απο το μηδέν γιατι πρόσφατα έπιασε εδώ σπίτι και δεν είχε καθόλου τηλέφωνο. Είδωμεν, ας περιμένουμε... μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς; Στο ΟΤΕ δεν το σκέφτομαι κάν για αίτηση internet. Θα πάει ο κούκος αϊδώνι μετά.