Αποστολέας Θέμα: Θελω να ξεκινησω τη δραστηριοτητα της Ναξου στο Cywn  (Αναγνώστηκε 2088 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
Απ: Θελω να ξεκινησω τη δραστηριοτητα της Ναξου στο Cywn
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 06, 2011, 19:43:36 μμ »
Ενημερώνω ότι κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο τριήμερο, από τη μεριά μας, θα γίνει το αρχικό στήσιμο του εξοπλισμού για τη δοκιμή του Link.

Αποσυνδεδεμένος mariosfx

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 06, 2011, 22:41:51 μμ »
πολυ πιθανον να τοποθετησω την κεραια στο #223 . να σε ρωτησω, οπτικη επαφη προς Ναξο εχεις εσυ? γιατι στο wind κατι βγαζει κοκκινο.εγω παντως στο σημειο εχω οπτικη και ειναι κ ψηλα!

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 06, 2011, 23:32:18 μμ »
Το κόκκινο στην wind μάλλον οφείλετε σε σφάλμα των υψομετρικών. Θεωρώ ότι η οπτική προς Νάξο είναι καθαρή από τον dimag2 κόμβο.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 06, 2011, 23:39:05 μμ »
πολυ πιθανον να τοποθετησω την κεραια στο #223 . να σε ρωτησω, οπτικη επαφη προς Ναξο εχεις εσυ? γιατι στο wind κατι βγαζει κοκκινο.εγω παντως στο σημειο εχω οπτικη και ειναι κ ψηλα!

Ναι έχω μια χαρά, και από ότι δείχνει (αύξησα τα μέτρα του κτιρίου+ιστού δοκιμαστικά για να φανεί πιο καθαρά) απο τη μεριά μου είμαι καθαρός. Εαν εσύ δεν έχεις κάποιο εμπόδιο και έχεις οπτική προς το λιμάνι της Σύρου, τότε λογικά είμαστε ΟΚ. Δεν ξέρω γιατί το βγάζει κόκκινο όμως...και ελπίζω να μη μας φράζει καμιά πλαγιά οριακά από Νάξο μεριά...γιατί μόνο κάτι τέτοιο μοιάζει έτσι όπως το δείχνει, εκτός αν είναι λάθος η WiND, όπως είπε και ο προλαλλήσαντας. Προτείνω όπου και να στήσεις τον εξοπλισμό, αρχικά εγκατέστησέ τον πρόχειρα, όχι μόνιμα, και όπως δείχνει το πράγμα, θα στήσουμε εμείς πρώτα και κάνε μια δοκιμή εάν μας πιάνεις από το συγκεκριμένο σημείο. Εγώ ίσως και αύριο να στήσω το πιάτο, και όταν έρθει ο baskin να κάτσουμε και την mPCI στο router board. Θα σε ενημερώσουμε σχετικά. Ανέμενε εξελίξεις... 8)

Αποσυνδεδεμένος mariosfx

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 07, 2011, 00:03:17 πμ »
ωραια :) βαλε και εσυ τη συνδεση στο wind να βλεπουμε εστω και την κοκκινη γραμμη μεχρι να πρασινησει :)

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 07, 2011, 10:11:37 πμ »
ωραια :) βαλε και εσυ τη συνδεση στο wind να βλεπουμε εστω και την κοκκινη γραμμη μεχρι να πρασινησει :)

Allready done!

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 07, 2011, 23:34:18 μμ »
Ενημερωτικά το πιάτο στήθηκε (προσωρινά, για να δούμε και τη λειτουργικότητα του link), και αύριο θα μπούν και τα απαραίτητα πραγματάκια πάνω (mPCI, feeder, κ.α.). Από μεριά μας, εκτός απροόπτου, αύριο θα ήμαστε έτοιμοι και στοχευμένοι στο περίπου προς #223 κόμβο.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 08, 2011, 21:26:44 μμ »
Ο εξοπλισμός στήθηκε από μεριά μας ολοκληρωτικά (ήπιαμε και το προβλεπόμενο καφεδάκι) και το πιάτο είναι στοχευμένο περίπου προς τη μερία σου (mariosfx) σε οριζόντια πόλωση. Εκπέμπει με SSID "CyWN-87-223" στο κανάλι 140, πρωτόκολλο 802.11a. Θα ακολουθήσει και φωτό από τον baskin.  ;)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 09, 2011, 22:32:42 μμ »
Ορίστε και η φώτο!  :)

Αποσυνδεδεμένος mariosfx

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 10, 2011, 14:00:02 μμ »
χεχε ωραια πραγματα :) εγω αυριο θα παρω κατι σωληνες που χρειαζονται και λογικα αν ολα πανε καλα σε 2 μερες θα δουμε τι ψαρια πιασαμε!

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
Re: Θελω να ξεκινησω τη δραστηριοτητα της Ναξου στο Cywn
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 14, 2011, 22:19:39 μμ »
Ας δοκιμασουμε και απο Android επι ευκαιριας! Οι αντηριδες μπηκαν, στοχευθηκε το πιατο οσο δυνατον καλυτερα με το ματι, και τωρα ειναι πολυ πιο σταθερο στους Β-ΒΔ-Δ ανεμους που συνηθως εκει εχουμε προβλημα. Τωρα για τους νοτιαδες θα δουμε. Θα ανεβουν συντομα και φωτογραφιες στο νημα του κομβου! Μεινετε συντονισμενοι!

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mariosfx

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 15, 2011, 00:50:29 πμ »
η κεραια εχει στηθει και κοιταει με λαχταρα την Συρο. δυστηχως το καλωδιο συνδεσης κεραιας - ρουτερ τα επαιξε και περιμενω τα καινουργια... λογικα μεσα στο σκ θα ειμαστε κομπλε για δοκιμες και συντονισμο! αντε να δουμε τι θα δουμε!