Αποστολέας Θέμα: Εδώ Αντίπαρος  (Αναγνώστηκε 964 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
Απ: Εδώ Αντίπαρος
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 13, 2012, 17:24:00 μμ »
Έγινε μια πρώτη δοκιμή με Πάρο, αν και αποτυχημένη, αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Είχα ενα θέμα με το καλώδιο της κεραίας (ξυλώθηκε ο πρεσσαριστός Ν connector), αλλά βρήκα ένα ελαφρώς μακρύτερο με βιδωτούς και λέω να το ετοιμάσω να υπάρχει. Πιθανώς αύριο, καιρού επιτρέποντως, να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια με τον φίλο από Πάρο να δούμε τί μπορεί να γίνει, με νέο καλώδιο πλεόν.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 13, 2012, 20:16:42 μμ »
Σήμερα, δεν τα κατάφερα, λόγο δουλειάς. Ενημερώστε για αύριο, αν γίνει προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 00:46:11 πμ »
Σήμερα είδα λιακάδα και είπα να κάνω μια προεργασία για την μελλοντική εκ νέου δοκιμή. Αντικαταστάθηκε το καλώδιο της κεραίας με νέο μακρύτερο και με βιδωτούς N connectors. Εντελώς πειραματικά το πιάτο γύρισε "τούμπα" (τα πάνω κάτω), έχει στοχευθεί κατα προσέγγιση στο σημείο ενδιαφέροντος με Πάρο, και εκπέμπει ως ΑΡ σε οριζόντια πόλωση με SSID CyWN-87-223 στο κανάλι 116 (5.580Ghz).

@salamon

Άν τύχει και πας προς Πάρο κάποια από τις επόμενες μέρες, αν και μάλον ο καιρός δεν θα το επιτρέπει, δοκίμασε να κάνεις κάνα scan. Επίσης δοκίμασε και το προγραμματάκι inSSIDer (http://www.metageek.net/products/inssider/) το οποίο λειτουργεί και στα 5Ghz.

Αποσυνδεδεμένος salaman

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 23:13:26 μμ »
δυστυχώς φιλε μου αυτές 2 μέρες που είχαμε καλοσύνη πνιγόμουνα στη δουλειά,μόλις μπορέσω  θα παο και θα ενημερώσω,sorry που δεν απάντησα στο sms άργησα να το δω

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 23:47:03 μμ »
δυστυχώς φιλε μου αυτές 2 μέρες που είχαμε καλοσύνη πνιγόμουνα στη δουλειά,μόλις μπορέσω  θα παο και θα ενημερώσω,sorry που δεν απάντησα στο sms άργησα να το δω

Δεν πειράζει, έτσι είναι αυτά! Εξάλλου για τη διασκέδασή μας το κάνουμε και για να μαθαίνουμε χρήσιμα (για εμάς) πράγματα! Δεν χρειάζονται βιασύνες! Όποτε μπορούμε θα κάνουμε και αυτή την ευχάριστη ενασχόλιση...! Όλα με τη σειρά τους!

Αποσυνδεδεμένος salaman

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 23:52:38 μμ »
έβαλα στο wind αυτό που είπες και από αυτό που βλέπω μάλλον λάθος στοχεύαμε  περνάει διπλα από τις πόρτες τις πάροu

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 00:02:44 πμ »
έβαλα στο wind αυτό που είπες και από αυτό που βλέπω μάλλον λάθος στοχεύαμε  περνάει διπλα από τις πόρτες τις πάροu

Ναι είναι πολυ πιθανό, γιατί από την μεριά σου δεν ξέρω πως είναι ακριβώς τα πράγματα, και σού έλεγα πολυ στο περίπου. Εγώ πρέπει να είμαι πολύ κοντά πάντως, απ' όσο θυμάμαι, στην παρούσα στόχευση που το έχω αφήσει. Και ίσιο το πιάτο (όχι αναποδογυρισμένο όπως το έχω αφήσει τώρα), θα κάνει δουλειά λογικά, αλλά το έβαλα έτσι δοκιμαστικά να δούμε αν γίνεται κάτι. Πρόσεξα οτι το interline feeder (5.1-6Ghz), αν το έχεις αναποδογυρισμένο το πιάτο, κινδυνεύει να γεμίσει με νερά καθώς στην πάνω μεριά υπάρχουν 2 τρυπάκια (εκεί που δείχνει σε σχεδιάγρμμα την πόλωση) από τα οποία μπορούν να μπούν κάλλιστα νερά και να έχεις θέματα (την είχε πατήσει και ο Grumman με παρόμοια φάση, αλλά δεν θυνάμαι αν το είχε ανάποδα ή οχι). Προφανώς τα έχει αυτά σε περίπτωση που μπούν νερά, με την προϋπόθεση που έχεις ίσιο το πιάτο, να μπορούν να φύγουν. Αυτό που έχω τώρα εγώ, το μπάλωσα με μονωτικές στην πάνω επιφάνεια (και συνεπώς στα τρυπάκια) για να μην γίνει το feeder "πισίνα".

Αποσυνδεδεμένος salaman

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 00:17:54 πμ »
και εγώ το έχω πατρονάρει με ταινία όλο το πίσω μέρος του feeder.τώρα έχουμε μια καλύτερη εικόνα στο που περίπου είμαστε,θυμάσαι που σου έλεγα για ένα καράβι που περνούσε,σκεφτικα να κάνουμε τι στόχευση την ώρα που θα είναι το bluestar στις πόρτες λογικά πρέπει να φαίνεται.(πλακα κάνω e)

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 00:25:14 πμ »
και εγώ το έχω πατρονάρει με ταινία όλο το πίσω μέρος του feeder.τώρα έχουμε μια καλύτερη εικόνα στο που περίπου είμαστε,θυμάσαι που σου έλεγα για ένα καράβι που περνούσε,σκεφτικα να κάνουμε τι στόχευση την ώρα που θα είναι το bluestar στις πόρτες λογικά πρέπει να φαίνεται.(πλακα κάνω e)

Ναι ναι, θυμάμαι! Να πούμε και του καπετάνιου να "φουντάρε"ι εκεί που μας βολεύει για να στοχεύσουνε, και αφού τελειώσουμε ας κάνει ότι θέλει! Α, υπάρχει και το κλασικό κούνημα του μαντηλιού, ή το αρχαιότερο τηλεπικοινωνιακό σύστημα με σήματα από καπνό φωτιάς... κτλ κτλ!!! Χεχεχε! Υπάρχουν πολοί τρόποι!
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, από βδομάδας (μάλον προς το τέλος) θα κανονίσουμε πάλι κάποια στιγμή για δοκιμή. Προς το παρόν τα αφήνουμε έτσι και βλέπουμε. Δοκίμασε και το inSSIDer να δείς αν σου δουλεύει!

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 02, 2012, 13:10:10 μμ »
Καλησπέρα! Χαθήκαμε λίγο! Τι θα έλεγες να προγραμματίζαμε καμιά δοκιμή τώρα που ανοίγουν και οι μέρες και δεν κάνει και πολυ ζέστη ταυτόχρονα; Έχεις πάρει τίποτα άλλο από εξοπλισμό (νομίζω περίμενες κάτι πραγματάκια αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς); Άντε να οργανωθούμε λίγο μπάς και βγεί τίποτα!