Αποστολέας Θέμα: #87 dimag2  (Αναγνώστηκε 2712 φορές)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: #87 dimag2
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 16, 2011, 22:56:51 μμ »
Μπράβο, Μπράβο,

πάντα τέτοια.......
Φτιάχνετε εσείς link ..... να τα γράφω εγώ στην πτυχιακή μου..... :P :P :P :P  :D :D :D :D

Θα σου ζητήσουμε δικαιώματα.  :P :P :P

Συνδεδεμένος Grumman

• Μύγα
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Κόμβος (#39) Grumman
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 17, 2011, 14:25:53 μμ »

Θα σου ζητήσουμε δικαιώματα.  :P :P :P

lol :D :D

Ότι υπάρχει στο δίκτυο είναι Open Source (εκτώς από εμένα που είμαι "mixed mode"!).
Άρα το όλο δίκτυο είναι υπό το GNU General Public License :P :P :P
Αναφορές επιτρέπονται αλλά όχι αλλαγές!!! :P :P :P :D :D :D
Για να δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει
ο κόμβος Grumman #39 κάντε ένα κλίκ στο:
www.grumman.cywn

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 17, 2011, 19:40:03 μμ »
...
Αναφορές επιτρέπονται αλλά όχι αλλαγές!!! :P :P :P :D :D :D

Και αλλαγές επιτρέπονται, αρκεί να συνοδεύονται από τον αρχικό κώδικα, και να αναφέρεις ακριβώς τί άλλαξες. Επανερχόμαστε γιατί φύγαμε λίγο από το θέμα... ο κόμβος είναι και πάλι UP έπειτα απο hard reboot (έγινε το πρωί από το ρεύμα) λόγω κολλήματος. Το RS αντιμετωπίζει ένα "θεματάκι" με την δεύτερη mPCI που του βάλαμε, και ακόμα μετά από αναβάθμιση firmware και bootloader, ενώ βελτιώθηκε, ακόμα αρνείται να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία να του βάλω ένα PoE χαμηλότερης τάσης εξόδου, όπως είχαμε πεί και με το baksin.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #63 στις: Αύγουστος 16, 2011, 20:48:34 μμ »
Αναβαθμίστηκε το λειτουργικό του Bullet 2 (του client link) του κόμβου, στην έκδοση Air OS 3.6.1. Πληροφοριακά υπάρχει κάποιο bug με τον Firefox 5.0, εμφανίζεται μόνο η αρχική σελίδα του Login, και ενώ εισάγωντας τα σωστά στοιχεία δεν συνεχίζει στην επόμενη οθόνη του Web GUI, αλλά επανέρχεται η σελίδα του Login. Για να δουλέψει προσωρινά (μέχρι την επόμενη αναβάθμιση), θα πρέπει αφού γίνει μία φορά Login, να πληκτρολογηθεί στη γραμμή διευθύνσεων το εξής:

Κώδικας: [Επιλογή]
http://10.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ/index.cgi

Υπάρχουν και κάποια fixes από χρήστες που είδα στο internet, αλλά δεν τα δοκίμασσα. Με προηγούμενες εκδόσεις του Firefox, πρέπει να λειτουργέι κανονικά.

Με τον νέο Firefox 6 το πρόβλημα που είχε εντοπιστεί τότε, αποτελεί παρελθόν...