Αποστολέας Θέμα: προβληματικος οτε αλλαγη σε hol?  (Αναγνώστηκε 917 φορές)

Αποσυνδεδεμένος marios261

• Κουνούπι
  • *
Απ: προβληματικος οτε αλλαγη σε hol?
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 23:44:40 μμ »
πηγα στη vodafone και ρωτησα και μαλιστα μου ειπανε  οτι μια κοπελα που τυχαινει να δουλευει και αυτη εκει και εχει hol και μενει καμια 50 μετρα μακρια απο εμενα πιανει κανονικα και καλυτερα απο τον οτε μαλιστα.εκτος αν δεν ξερουν τη τους γινεται και με δουλευουν.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 12, 2012, 00:16:06 πμ »
Άρα έφτασες και πέρασες έστω κατά ελάχιστο αυτό που υπολόγιζε το modem σου σαν πιθανή μέγιστη ταχύτητα για τη γραμμή σου (Attainable Rate (Kbps):   9824   1047). Έκανες κάνα τεστ με το speedtest? Αν ναι, γράψε μας αποτελέσματα. Μπορείς να βλέπεις από τα logs για να επιβεβαιώσεις κάθε πότε σε πετάει. Αν σε πετάει πάνω απο 1-2 άντε 3 φορές τη μερα, νομίζω είναι παραπάνω από το συνηθισμένο. Έμένα έχω την εντύπωση ότι κάνει επανεκκινιση για αλλαγή IP κάθε 1-2 μέρες.

Είναι πολύ πιθανό να μην έχουν θύρες στη HOL. Ότι έχουν εξοπλισμό είναι σίγουρο σε αυτό το κέντρο. Όταν έκανα πρακτική στον ΟΤΕ υπήρχαν στον κατανεμητή (του σουπερ μαρκετ) ρεκλέτες που σύνδεαν τους συνδρομητές με το δίκτυο της HOL. Μάλον όμως είναι φισκαριμένες.

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 12, 2012, 00:21:00 πμ »
εκανα speedtest και μου εδειξε 9mps.παντως ολη μερα το εχω εκει και αν και κατεβασα αρκετα το snr δεν με πεταξε καθολου και δεν ειχα καμια διακοπη απλα τωρα το βραδυ επεσε στο 9,1 απο 10,1 που ηταν το απογευμα.Να ρωτησω την ταχυτητα που κατεβαζω μπορω να την αυξησω με καποιον τροπο?κοιτα οσο για την hol εγω θα κανω αιτηση και αν υπαρχει διαθεσιμοτητα καλως αλλιως θα περιμενουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 12, 2012, 00:48:56 πμ από marios261 »

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 12, 2012, 12:55:48 μμ »
   Downstream   Upstream
Line Coding(Trellis):   On   On
SNR Margin (0.1 dB):   59   114
Attenuation (0.1 dB):   405   218
Output Power (0.1 dBm):   189   126
Attainable Rate (Kbps):   12408   1091

Path 0       Path 1   
    Downstream   Upstream   Downstream   Upstream
Rate (Kbps):   10075   1023   0   0
 Αυτα ειναι τα στοιχεια σημερα.Μια χαρα ειναι εκει χωρις αποσυνδεσεις απλα δεν παραμενει απο οτι ειδα.Δηλαδη μετα απο καποιο διαστημα δεν θυμαμαι ακριβως ποσο αρχιζει και ανεβαινει το snr απο μονο του και πεφτει η ταχυτητα.Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο αφου απο οτι βλεπω την αντεχει αυτη τη ταχυτητα η γραμμη.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 12, 2012, 14:07:12 μμ από marios261 »

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 14, 2012, 01:26:23 πμ »
Να ρωτησω την ταχυτητα που κατεβαζω μπορω να την αυξησω με καποιον τροπο?

Εμμ αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με), δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον Downloader, όπως αυτούς που ήταν διαδεδομένοι πριν μερικά χρόνια, οι οποίοι προσπαθούν να κατεβάσουν το ίδιο αρχείο σπάζοντάς το παράλληλα σε πολλά sessions από τον εκάστοτε server. Κάποιοι server δεν το επιτρέπουν αυτό πλεόν και γιαυτό έχουν γίνει λιγότερο δημοφιλής αυτά τα προγράμματα. Και εξάλου με τις dsl τώρα οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, και λίγοι νοιάζονται για το αν θα κατεβάσουν κάποιο αρχείο λίγα λεπτά πιό γρήγορα. 

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 14, 2012, 09:53:10 πμ »
Λοιπον εκανα αιτηση τελικα στη hol και σε 1 εβδομαδα μου ειπαν απο το καταστημα οτι θα με ενημερωσουν αν υπαρχει διαθεσιμη πορτα.Μακαρι να υπαρχει για να γλυτωσουμε τουλαχιστον το παγιο του οτε.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 17, 2012, 20:38:48 μμ »
Τι έγινε τελικά, σου ενεργοποιήθηκε η HOL;