Αποστολέας Θέμα: ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  (Αναγνώστηκε 3416 φορές)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 12, 2007, 03:41:32 πμ »
Μην γράφεις στα greeklish (χαλάει η αναζήτηση μετά). ;)

Ιστό καλύτερα μονοκόματο, θα πάμε σε κάνα σιδερά και θα μας φτιάξει με βάση, όσα μέτρα θέλουμε. Αν μπορούμε να τον στηρίξουμε σε τοίχο, τότε απλά θα πάρουμε ένα κομμάτι και θα το στηρίξουμε μόνοι μας με ντίζες.

Κατέβα Σύρο και θα το κανονίσουμε από εδώ, αφού δω και εγώ το σημείο από κοντά.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
!
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 15, 2007, 11:24:29 πμ »
Ελήφθη  ;) ΟΚ οταν με το καλό έρθω, θα ενημερώσω σχετικά στο forum. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες όλους σας! Καλή αντάμωση κ από κοντά!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 16, 2010, 10:02:00 πμ από dimag »

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 08, 2007, 23:28:42 μμ »
Ξαναχαιρετώ και από κοντά όλους, και πλέον σας γράφω αυτή την στιγμή από Σύρο. Θα πάω αύριο ταράτσα το πρωί να τραβήξω καμιά φώτο να δέιτε το σημείο. Επειδή έχει ενα άλλο σπίτι μπροστά θα ανεβώ σε ύψος +4 μέτρα από ταράτσα να δούμε τι φαίνεται. Πιστεύο να έχω ορατή επαφή με τυποκυκλαδική γιατι με τον pityian δεν είμαι σίγουρος. Θα αναβάσω τις φώτος το συντομότερο δυνατόν.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 08, 2007, 23:43:46 μμ »
Βγάλε φωτογραφίες προς όλα τα σημεία του ορίζοντα (αν έχεις και καμιά πυξίδα για να είσαι ακριβής ακόμη καλύτερα) και ανέβασε τις στο wind, για να τις δούμε.

Καλώς ήρθες και με το καλό και συνδεδεμένος.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 09, 2007, 21:51:58 μμ »
Παιδιά, οι φώτος είναι πάνω, στο περίπου δηλαδη. Δεν είχα εύκαιρη πιξίδα ;). Οι κατευθύνσεις που λείπουν δεν τις έβγαλα γιατί απλά δεν είχε νόημα (σπίτια μπροστά). Το ύψος λήψης είναι στο ύψος ενός ανθρώπου (χωρίς σκάλα που έλεγα). Περιμένω νέα σας.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 09, 2007, 22:09:32 μμ »
Εξάλλου, την τυποκυκλαδική που μας ενδιαφέρει την έχω φάτσα κάρτα. ;) Και από ότι βλέπετε δεν έχει εμπόδια μπροστά.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 09, 2007, 22:22:47 μμ »
Από ότι κατάλαβα, προς τον pityian έχεις εμπόδιο. Τον kernel-typo(#2) τον βλέπεις μια χαρά.

Σε ενημερώνω ότι μόλις τελειώσουν οι μετακομίσεις των clients του Πισκοπειού από τον kernel-typo(#2) στον divak(#7), θα τοποθετηθεί κεραία omni στον kernel-typo(#2) και θα γίνει εφικτή η σύνδεση σου (και ενός άλλου που δεν έχει βάλει στίγμα ακόμη). Λογικά, μπορεί και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε τελειώσει (περιμένω κάποια υλικά).

Από υλικά εσύ πως πας; Κεραία πήρες;

Από ότι βλέπω στις φωτογραφίες δεν θα χρειαστείς μεγάλο ιστό για να πέσεις στον kernel-typo(#2).

Θα ήθελα πάντως να ελέγξουμε την πιθανότητα να βλέπεις τον pityian.

Σου στέλνω pm με τηλέφωνο να με πάρεις.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 10, 2007, 01:20:38 πμ »
Όχι, δεν πηρα ακόμα κεραία, μου είχαν προτείνει τα παιδιά μία από εδώ στο post αυτό. Μήπως ξέρεις εσύ κάποιον να πάρουμε μια grid 24ρα σε καλύτερη τιμή? Θα ψάξω βέβαια και αύριο από μια άκρη που έχω και θα σου πω. Μέχρι τώρα είχα σταμπάρει τη ferimex. Φυσικά να ψάξουμε και το ενδεχόμενο να βλέπω και pityian, δεν είμαι σίγουρος, γιατι δεν ξέρω που είναι το σπίτι του ακριβώς. Γι' αυτό έλεγα για τυποκυκλαδική συνέχεια επειδή αυτό είναι σίγουρο και πολύ καθαρό. Για ιστό, πιστεύω κάνα 2 μετρος οτι θα είναι καλός. Θα σε πάρω τηλ ή Τρλιτη ή Τετάρτη να μιλήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 12, 2007, 23:59:34 μμ »
Φίλε Baskin μόλις παρήγγηλα την κεραία. Την περιμένω από βδομάδας, Τρίτη με Τετάρτη λογικά θα έρθει. Το μόνο που μπορεί να χρειαστώ είναι κανα μέτρο καλώδιο με Ν Female - N Male. Θα δείξει. Θα τα στήσω εγώ όταν έρθουν με το καλό, και θα σε ενημερώσω να έρθεις να δείς και εσύ, και να φτιάξουμε όποιες λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 13, 2007, 00:40:16 πμ »
Περιμένω νέα σου, προχώρα ακάθεκτος. ;)

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 19, 2007, 00:23:52 πμ »
Έλα baskin, ήρθε η κεραιούλα χθες. Σήμερα πρόλαβα και την συναρμολόγησα, είναι πανώ στην ταράτσα περιμένει χεχε...αύριο θέλω να πάρω ενα κουτί ηλεκτρολογικό στεγανό για το AP να το στήσω και βλέπουμε... σιγά σιγά γιατί έχουμε και δουλειά ;) μια ερώτηση μόνο... τί πόλωση θα χρησιμοποιήσω οριζόντια ή κάθετη? Τώρα την έχω στήσει για κάθετη αλλα εύκολα αλλάζει. Απλά για να ξέρω μην ψάχνομαι. Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 19, 2007, 09:32:42 πμ »
Άσε την σε κάθετη. Τώρα λειτουργεί μία sector σε οριζόντια πόλωση, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα αλλαχτεί με μία omni που δουλεύει σε κάθετη.

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 21, 2007, 01:22:33 πμ »
Έλα baskin, έτοιμη η κεραιούλα, την έστησα. Έκανα και ένα πολύ γρηγορο scan και βρήκα ένα δίκτυο με SSID CyWN-2-3. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα κομματι 1 μέτρο Ν αρσενικό σε Ν θυλικό, και να βάλω μέσα στο κουτάκι το AP. Λέω να το παραγγείλω το Σαββατοκύριακο να το έχω μέσα στην βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 21, 2007, 14:58:25 μμ »
Το CyWN-2-3 είναι το backbone μεταξύ των κόμβων kernel-typo(#2) και kernel-port(#3), δεν είναι για σύνδεση πελατών.
Αυτή την στιγμή δεν πιάνεις το AP του kernel-typo γιατί είναι σε οριζόντια πόλωση, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα μπει η νέα κεραία και θα αλλάξει η πόλωση οπότε θα ψάχνεις για SSID CyWN-kernel-typo.

Παρακολούθησε το forum και μόλις γίνει η αλλαγή κάνε ένα scan για να δεις αν το πιάνεις και θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες (IP διευθύνσεις κλπ.).

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
οκ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 21, 2007, 16:45:45 μμ »
ΟΚ ναι το κατάλαβα ότι ήταν κάτι άλλο προφανώς αφού μου το είχες πεί. Θα κοιτάω στο forum αλλά αν μπορέσεις στέιλε και ένα μηνυματάκι εδώ στο post αυτό για να ξέρω. Θα με διευκόλυνες πολύ. Περιμένω νέα...Μέχρι τότε... καλά μπάνια!!! ;)