Αποστολέας Θέμα: ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  (Αναγνώστηκε 3415 φορές)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • Φύλο: Άντρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
Απ: ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 21, 2007, 17:17:09 μμ »
Αν δεν βαριέσαι και έχεις όρεξη μπορείς να αλλάξεις την πόλωση σε οριζόντια και να συνδεθείς. Βέβαια σε λίγο θα πρέπει να την ξανααλλάξεις, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Αν το προσπαθήσεις στείλε pm να σου δώσω ρυθμίσεις. 

Αποσυνδεδεμένος dimag

• Μύγα
  • **
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 22, 2007, 21:39:09 μμ »
Έλα baskin στείλε μου pm το msn σου αν έχεις να τα πούμε απο εκεί. Τελικά πιάνω και τον pityian. Mόλις τώρα έκανα ένα scan και τον πιάνω. Ίσως θέλω λίγο κεντράρισμα ακόμα γιατι την γύρισα στα γρήγορα. Στείλε αν είναι ρυθίσεις.

Αποσυνδεδεμένος simfun

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 24, 2007, 02:51:19 πμ »
Καλησπέρα κι από μένα. Όπως τα είπαμε και με τον baskin θα είμαι στη Σύρο την επόμενη εβδομάδα με εξοπλισμό, έτοιμος για σύνδεση.

Αποσυνδεδεμένος simfun

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 06, 2007, 23:11:02 μμ »
Μετά τις επιτυχείς δοκιμές με τον baskin, άλλος ένας κόμβος θα προστεθεί στο CyWN ;)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 07, 2007, 00:21:00 πμ »
Μετά τις επιτυχείς δοκιμές με τον baskin, άλλος ένας κόμβος θα προστεθεί στο CyWN ;)

Βέβαια θα περιμένεις μέχρι να αποδεσμεύσω εξοπλισμό (σε κάνα μήνα λογικά) αλλά αξίζει η υπομονή. ;)

Το θετικό είναι ότι η επέκταση προς το εσωτερικό της Σύρου, ξεκινάει και κάποια στιγμή θα φτάσουμε και στην δυτική πλευρά.

Αποσυνδεδεμένος simfun

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 28, 2007, 14:03:39 μμ »
Υπάρχει κανά νέο για τη σύνδεση? ;)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 28, 2007, 15:59:10 μμ »
Υπάρχει κανά νέο για τη σύνδεση? ;)

Κοντεύουμε. Είχαμε μία καθυστέρηση στην αναβάθμιση του backbone μεταξύ kernel-port και kernel-typo (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο θέμα για τον κόμβο kernel-port), αλλά προχωράμε.

Ο εξοπλισμός για την υλοποίηση backbone μεταξύ divak και baskin είναι καθ' οδόν και αμέσως μετά θα στηθεί backbone μεταξύ baskin και xylo. Είναι πολύ πιθανό να βλέπεις τελικά τον κόμβο xylo (θα στηθεί ιστός 6 μέτρα, πρόκειται για βιομηχανικό κτίριο και δεν υπάρχει περιορισμός ύψους) ώστε να παίσεις σαν client εκεί.

Σε αντίθετη περίπτωση θα βγάλουμε ένα bb σε 802.11b μεταξύ μας.

Θα μας πάρει λίγο καιρό (έχουμε και δουλειές) αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι και όλα θα γίνουν. Υπομονή και θα βγει το link.

Αποσυνδεδεμένος simfun

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 28, 2007, 22:47:36 μμ »
OK. Ελπίζω να περνάτε καλά στο νησί. :)

Αποσυνδεδεμένος simfun

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 20:51:36 μμ »
Πως πάτε από ανέμους εκεί στο νησί? Εδώ ψάχνουμε τα πιάτα μας πάντως  ;)

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 22:10:25 μμ »
Πως πάτε από ανέμους εκεί στο νησί? Εδώ ψάχνουμε τα πιάτα μας πάντως  ;)

Ένα γυρισμένο πιάτο (από την προηγούμενη φορά). Δεν έχουμε προλάβει να το στοχεύσουμε κανονικά, αλλά το link παίζει έστω και με μειωμένη απόδοση. Γενικώς κρατάμε.

Πλησιάζει και η ώρα σου για να συνδεθείς. Μόλις το επιτρέψει ο καιρός έχουμε αρκετές εργασίες και μία από αυτές είναι η ενεργοποίηση του κόμβου xylo. Αν τελικά δεν τον βλέπεις, θα περιμένεις λίγο ακόμη να σηκώσω εγώ ένα AP για αρχή και βλέπουμε μετά για backbone.

Αποσυνδεδεμένος simfun

• Κουνούπι
  • *
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 12, 2008, 01:10:25 πμ »
Το πιθανότερο είναι να μην τον βλέπω σύμφωνα με όσα είδα το καλοκαίρι. Αν όμως ο ιστός του xylo είναι πολύ ψηλός, όλα είναι πιθανά. Τέλος πάντων, στείλε μήνυμα να κατέβω όταν είναι να γίνει το εγχείρημα. Αν υπάρχει δυνατότητα πριν το Πάσχα καλό θα είναι αφού για Πάσχα δεν είμαι σίγουρος. Δεν θυμάμαι κιόλας αν έχω αφήσει το δικό μου AP να εκπέμπει...

Αποσυνδεδεμένος baskin

• Διαχειριστής
  • Μπάμπουρας
  • VoIP 5281010005
    • Στο Επισκοπείον
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 12, 2008, 14:03:06 μμ »
Το πιθανότερο είναι να μην τον βλέπω σύμφωνα με όσα είδα το καλοκαίρι. Αν όμως ο ιστός του xylo είναι πολύ ψηλός, όλα είναι πιθανά. Τέλος πάντων, στείλε μήνυμα να κατέβω όταν είναι να γίνει το εγχείρημα. Αν υπάρχει δυνατότητα πριν το Πάσχα καλό θα είναι αφού για Πάσχα δεν είμαι σίγουρος. Δεν θυμάμαι κιόλας αν έχω αφήσει το δικό μου AP να εκπέμπει...

Ο ιστός είναι τρισωλήνιος έξι (6) μέτρα, οπότε μπορεί και να το βλέπεις. Μια δοκιμή θα μας πείσει. Θα σε ενημερώσω μόλις στηθούν όλα.

Το AP σου εκπέμπει, το πιάνω στα scans!! ;)