Σε γενικές γραμμές θα χρειαστεί να έχεις εγκατεστημένα στο μηχάνημα σου apache (που να δουλεύει), MySQL και PHP. Μετά φτιάχνεις μία βάση στην MySQL για το joomla, αποσυμπιέζεις τα αρχεία που θα κατεβάσεις στο root φάκελο του apache (συνήθων /var/www) και είσαι έτοιμος.
Τα έκανα αυτά,μου ζήτησε και για λόγους ασφάλειας να σβήσω το installation.
Όταν γράφω http://την ip μου εδώ/Joomla/administrator/index.php μου εμφανίζει να εισάγω username και password και ακριβώς από πάνω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/Joomla/configuration.php:2) in /var/www/Joomla/libraries/joomla/session/session.php on line 407
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/Joomla/configuration.php:2) in /var/www/Joomla/libraries/joomla/session/session.php on line 407
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/Joomla/configuration.php:2) in /var/www/Joomla/libraries/joomla/session/session.php on line 410
Κατά το δεύτερο βήμα της εγκατάστασης εκεί που κάνει και τον έλεγχο αν όλα καλά μου εμφάνησε
το configuration.php Εγγράψιμο με το εξής μήνυμα:
Μπορείτε να συνεχίσετε την εγκατάσταση, αφού η διαμόρφωση θα εμφανισθεί στο τέλος ολοκληρωμένη, και θα χρειάζεται, σε ένα επιπλέον βήμα, να την αντιγράψετε και να την ανεβάσετε στο server. Με ένα κλικ στην περιοχή κειμένου, επιλέγετε όλον τον κώδικα και τον επικολλάτε σε ένα νέο αρχείο που θα το ονομάσετε configuration.php και θα το ανεβάσετε στο φάκελο του joomla!
Και στο τέλος της εγκατάστασης έκανα copy to κώδικα που μου είχε, τον επικολησα σε ενα αρχειο και το ονόμασα configuration.php και τον έβαλα στο φάκελο του Joomla.
Όταν πάω όμως να βάλω username & password δεν με αφήνει και πετάει και το παραπάνω μήνυμα.
Καμιά βοήθεια?